Sponsoren en deelnemers Evenement 2013

 

Alexander Monro Ziekenhuis

www.alexandermonro.nl

Het Alexander Monro Ziekenhuis (Bilthoven) is het eerste ziekenhuis dat zich uitsluitend richt op borstkankerzorg: snel-diagnostiek, operatie en reconstructie, chemotherapie, nabehandeling en psychosociale zorg is allemaal in het ziekenhuis aanwezig. Niemand hoeft onnodige angst, zorgen of wachttijd te ervaren en iedereen krijgt bij het Alexander Monro Ziekenhuis snel zekerheid over diagnose, behandelplan of operatie. Binnen één uur kunnen patiënten met een verwijzing van de huisarts bij ons terecht voor diagnose. Binnen 24u is er een eventueel behandelplan beschikbaar. Chirurg Jan van Bodegom nam initiatief tot het nieuwe ziekenhuis omdat borstkankerzorg in Nederland beter kan: op maat georganiseerd, volledig rondom de patiënt. Eén ziekenhuis waarin alle artsen en verpleegkundigen in een multidisciplinair team zich richten op dezelfde aandoening: borstkanker. Het Alexander Monro Ziekenhuis voldoet (meer dan) aan alle kwaliteitseisen voor goede borstkankerzorg zoals gehanteerd door CZ, BVN, Nabon, de Soncos richtlijnen en de Eusoma. Als voorbeeld: BVN wil een wekelijks multidisciplinair overleg over elke patiënt. Het Alexander Monro Ziekenhuis doet dit twee keer per dag. www.alexandermonro.nl

 

Art2Vivre

www.art2vivre.nl

Mijn naam is Elisa Lamy met mijn bedrijf “Art2Vivre-levenskunsten” ben ik werkzaam als personal organizer, lifecoach en kunstenaar.

In mijn werk begeleid ik mensen bij het creëren van overzicht en het vinden van de juiste balans tussen werk en privé.
Ik combineer aandachtgerichte therapie met organizingmethodieken en Feng Shui principes zodat mensen niet alleen praktisch geholpen worden maar ook aandacht krijgen voor wat Nu belangrijk is. De trainingen en begeleiding die ik bied zijn procesgericht met als doel integratie van alle delen die nodig zijn voor een duurzaam resultaat.
Ook voor het ontwikkelen van zeer persoonlijke kunst op basis van uw ideeën en wensen kunt u bij mij terecht. Art 2 Vivre verstaat de kunst van het leven en vertaalt dat op unieke wijze in persoonlijke kunst. Persoonlijke voorwerpen worden composities. Mooie herinneringen krijgen vorm. Ik maak zelf onderscheid tussen Persoonlijke kunst en Troostkunst, maar in beide gevallen gaat het om persoonlijk betekenisvolle kunst
Harmonie, Schoonheid, in het NU en vanuit je Hart leven zijn de hoofdkenmerken van de werkwijze bij Art2Vivre.

Elisa Lamy

A Creative Soul

verzorgt; Meditatieve encaustic workshops, kinderworkshops ‘Toveren met was’, Meditatieve creatieve workshops met andere materialen, Uitgeven van spirituele, meditatieve, voor oog en ziel strelende boeken en kaarten. Creatieve begeleiding en Verpleegkundige zorgverlening.

Encaustic Art of te wel strijken met was is creatief, spiritueel, schept harmonie en geeft plezier. Het mooie van deze schildertechniek is, dat je niet hoeft te kunnen tekenen en schilderen. Het is een perfect middel tot creatieve ontwikkeling, omdat je met deze techniek alleen maar vanuit je hart kunt werken. Het kan vanaf de leeftijd 7 jaar beoefend worden tot op zeer hoge leeftijd.

Mijn naam is Annemieke Brands-Verschuur. mijn achtergrond is; Verpleegkundige, Manager en 2e gr. Leraar, Uitgever, Dtp-er en Encaustic workshopbegeleidster.

Old-School Musical Academy

www.facebook.com

De dansers zullen een voorproefje doen van de aankomende show “Letters to a Bully”, waarin het thema ‘pesten’ centraal staat en de rol van het gepeste kind en de pester naar voren komt, en in hoeverre zij beiden omgaan met hun onzekerheden.
De dansen uit dit stuk bestaan zowel uit klassieke dans, als jazz/funk en Spaanse dans.

Download de poster >> (PDF)
Download promo-artikel >> (PDF)

 

Thai home cookingThai Home Cooking

Op 1 september serveren wij Thai cuisine, vers, licht, gezond en lekker!! Overheerlijke vegetariër hapjes.

Benjamat Barisri Workshops Catering, feesten/partijen.
Papaverstraat 38 1402 CX Bussum
06-15004090
e-mail benjamat1@yahoo.nl

 

De Bowen Techniek

de BOWEN Techniek ®

www.denegenster.nl

De BOWEN Techniek is een milde, subtiele en zeer effectieve manier van behandelen. De duimen en vingers van de behandelaar maken korte rollende bewegingen over de spieren en het bindweefsel (fascie) op zorgvuldig gekozen plaatsen. De impuls van de rolbeweging veroorzaakt een reflex in het fascieweefsel waardoor er direct een diepe werking optreedt en het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd wordt. Deze methode helpt het lichaam te ontspannen, pijn te verminderen, een betere balans te vinden en klachten vanuit de oorzaak te herstellen.

Eve

Eve skincare

www.eveskincare.nl

Photontherapie, het inbrengen van lichtenergie met als doel optimale cellulaire activiteit. Hierdoor kan de huid zich herstellen, pijn worden weggehaald en lymfoedeem worden verholpen.

 

DanceFlowDanceFlow

www.danceflow.nl

DanceFlow dansstudio is al meer dan 11 jaar een begrip op het gebied van dans, theater en ballet in Nieuw-Vennep en omgeving. De dansstudio geeft lessen aan kinderen vanaf 2 jaar tot en met volwassenen en de basis van de lessen is theaterdans (klassiek, modern en jazz). DanceFlow organiseert al vele jaren zomerdanskampen voor haar leerlingen en ook voor mensen van buitenaf. Dit jaar genaamd: Dans& in ’t Fort in Fort Penningsveer (Spaarnwoude). De tienergroep volgt in een week (14-19 juli) allerlei workshops gevolgd op het gebied van dans, theater, zang en kostuumontwerp en maakt daarmee een voorstelling. Een deel van deze voorstelling gaan de meiden laten zien tijdens het evenement op 1 september. Laat je meevoeren door de DanceFlow!

Tri Dosha Ayurveda

www.tri-dosha.nl

Natuurlijke geneeswijze – Massage en voedingsconsult – Zoutwaterbaden – Chronische klachten en ontspanning.

 

Floatcenter RotterdamFloatcenter Rotterdam

www.floatcenterrotterdam.nl

Laat uw hectische bestaan van alledag even van u afglijden en kom floaten bij Floatcenter Rotterdam. U komt tot rust en raakt steeds meer ontspannen. Meer informatie over floaten vindt hier.

 

Stichting Ray of LightStichting Ray of Light

www.therayoflightfoundation.org

is een non-profit organisatie die landbouw- en vakonderwijs bidet aan straatkinderen en arme boeren; in het bijzonder aan vrouwen in het Sahara gebied in Afrika.

 

JuwelineJuweline Boutique

www.juweline.nl

Juweline is een fris en vernieuwend sieradenlabel van Hollandse bodem dat zich graag laat inspireren door kleuren en materialen uit de natuur zoals leer, suède en verschillende soorten edelstenen. We houden van stoere sieraden met een subtiele verfijning waardoor het altijd elegant blijft! We geven sieradenparty’s, hebben een webwinkel en veel ambitieuze plannen!

MooyMOOY NagelStudio

www.mooynagelstudio.nl

U staat er niet altijd bij stil, maar de verzorging van uw handen is belangrijk. Uw uiterlijk is uw visitekaartje. U zit lekkerder in uw vel wanneer uw uiterlijk goed verzorgd is en anderen u daarmee complimenteren. Mooie en verzorgde nagels dragen daar aan bij.

AnaAna’s Beauty House

www.anasbeautyhouse.nl

Samen toeleven naar een mooie vitale en stevige huid bij Ana’s Beauty House te Bussum. U kunt zondag 1 september as. kennis maken met ons behandeling concept en de Gerovital huidverzorging producten van Prof. dr. Ana Aslan.Alle producten werken continu hydraterend, regenererend en verstevigend op de huid. Probleemhuiden worden in balans gebracht en hersteld. U bent ook van harte welkom in de salon voor diverse huid behandelingen, massages, manicuren en pedicuren. Wij zijn de gehele zomer vakantie ook werkzaam! Bel voor afspraak of tot ziens op het evenement
STEUN VELE HANDEN VOOR EEN DOEL!!!!!!

Spiegelstraat 2a (ingang Kapsalon Ruud)
Bussum.
tel: 06-51313842
anasbeautyhouse@gmail.com

MaridadiMaridadi Kleuradvies

www.maridadi.nl

Praktijk Maridadi in Kerk-Avezaath (hartje Betuwe) richt zich op de verbinding tussen het innerlijk en het uiterlijk. Pauline Böckling is ervaren kleurenadviseuse en laat je zien in welke kleuren je er altijd stralend uitziet. APS pijntherapie en voetreflexologie zijn methoden die ze gebruikt om je fysiek en emotioneel meer in balans te krijgen. Pauline zal tijdens het evenement beide aspecten kleurrijk presenteren.

De ModemakerDe Modemaker

www.demodemakelaar.nl

Intro tekst: Inbreng en verkoop van nieuwe en 2e hands designer- en merkkleding en accessoires voor dames. Grote merken voor kleine prijsjes!

 

Louise Schoon

www.louiseschoon.nl

“In ieder mens schuilt schoonheid”. Die natuurlijke schoonheid blootleggen en benadrukken, dat is wat ik doe als kleur-/stijladviseur, beeldend kunstenaar en illustratrice. Ik noem mij daarbij inspirator en stijlmaker.

Allegria in BussumAllegria in Bussum

www.allegriabussum.nl

Gezellig Italiaans restaurant met lunchroom, catering en delicatessenwinkel. “Vriendschap, vreugde, vrolijkheid, samenzijn, gezelschap, feest, lekker eten, gewoon gezellig genieten van het leven, Italië … Allegria! Samen met je kennissen, vrienden, geliefde of familie aan tafel genieten van eerlijke, authentieke gerechten uit de Italiaanse keuken. De ultieme onderbreking van de dag, eindigend in een goddelijke avond.

4Oneness4Oneness

www.4oneness.com

Body, Mind & Soul Gifts.

Sharon de Vaal Body, Mind & Soul Coach
Email: info@4oneness.com

Geweldig GoedGeweldig Goed!

www.geweldiggoed.nl

Een naaiatelier in het centrum van Bussum dat lessen en workshops voor jong en oud verzorgt. Je leert unieke dingen maken, meestal met behulp van de naaimachine. Kussens, tassen, knuffels, schorten, kleding voor klein en groot en ga zo maar door. Alles wat je met een lapje stof kunt realiseren behoort tot de mogelijkheden!

De Vorm RunnersDe Vorm Runners

www.devormrunners.nl

Loopgroep de Vorm Runners is een loopgroep met als doel iedereen op zijn eigen niveau te laten bewegen en zo aan zijn conditie en gezondheid te laten werken. Dit kan zijn als beginnende hardloper als gevorderde hardloper met wedstrijd doelstellingen als ook gevorderde hardloper zonder deze ambitie.

Ills LingerieIlls Lingerie

www.ills-lingerie.nl

DE Lingerie speciaalzaak voor hem en haar in iedere maat. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve lingerie en badmode en nachtkleding. U kunt kiezen uit een grote collectie: Luxe, comfortabele Lingerie, Zwangerschapslingerie, Herenlingerie, Badkleding, Sportondermode en Borstprothese.

Huizerweg 27 a Bussum 035-6912848
Oosterdijk 52 Sneek 0515-412830
www.ills.nl
www.borst-prothese.nl

MalandoMalando trio

www.malando.com

Onze répertoire komt grotendeels overeen met het groot Malando gebeuren maar zo een klein formatie heet wel het voordeel van flexibiliteit in tempo’s en geeft de spelers meer ruimte om hun instrumentale kwaliteiten te benutten.

Malando Trio

vlnr: Danny Malando, contrabas – Ernö Olah, viool/zingende zaag – Gert Wantenaar, accordeon/bandoneon

 

Angelique Wardenier

Operettezangeres
Gaastmeerstraat 24
8226 HV Lelystad.
Tel. 06 54 73 59 41
angelique.wardenier@gmail.com

Angelique Wardenier studeerde aanvankelijk klassiek ballet tot zij in aanraking kwam met de Operette haar eerste rol ging spelen en haar hart verloor aan deze vorm van muziektheater. Zij studeerde zang bij Willem van der Engh kreeg eenmalig een beurs van het Prins Bernhard fonds en volgde daarna zang- en toneellessen bij Lily Loerkens in Amsterdam. Zij studeerde bij Eva Vayi in Budapest en studeert nu nog bij Max van Weegberg.

Ze was 10 jaar werkzaam bij de Hoofdstad Operette en is de vaste zangeres van het ensemble “ Wiener Tradition “ waarmee zij met o.a. haar partner, de Tenor Henk Kreukniet , en de Sopraan Wilma Driessen een groot aantal optredens verzorgde in binnen- en buitenland.

In de “Dinnershow of the Centuries”,op het mediapark in Hilversum , was ze 3 jaar te bewonderen als één van de “Drie Sopranen “ in een groot klassiek onderdeel van deze fantastische show.

Angelique speelt gastrollen bij diverse gezelschappen, ze heeft ruim 40 Operette – en Musicalrollen gespeeld, o.a. “Der Vogelhändler “.Viktoria und ihr Husar “,”Les Brigands “ “Die lustge Witwe “, “Eine Nacht in Venedig “, “Gianni Schicci “ en vele andere, Ze heeft aan een aantal producties van de Nationale Reisopera meegewerkt en was de allereerste winnares van het tv- programma “Una Voce Particolare “ in 1998.

Angelique regisseert en maakt choreografieën bij diverse Operette verenigingen in het land.

Sinds 2003 is zij vast verbonden aan het prachtige gezelschap “Opera della Casa “ waarmee zij optredens verzorgd in Italië , Frankrijk , Duitsland ,Zwitserland en natuurlijk Nederland.

Henk Kreukniet

Operette- Concertzanger /Tenor
Gaastmeerstraat 24
8226 HV Lelystad
Wiener.tradition@hetnet.nl
Tel. 0320 257753
Mobil 0654 794046.

De Tenor Henk Kreukniet ontving zijn zangopleiding bij de bekende zangpedagoge Coby Riemersma en studeerde Opera aan het Conservatorium in Maastricht. Na beëindiging van zijn studie werd hij gecontracteerd in Duitsland bij het Stadt Theater van Krefeld,Mönchengladbach,Reyht. Verder werkte hij als free-lance zanger bij de Nederlandse Opera,het Limburgs L.S.O . en Opera Forum in tientallen producties. Hij werkte in die tijd in TV shows van o.a Marjon Lambriks en John Woodhouse en met het Metropole orkest en het Promenade orkest bij diverse omroepen. In 1982 was hij de eerste buitenlandse zanger die weer optrad in Warschau nadat dit lange tijd niet mogelijk was geweest vanwege de politiek moeilijke situatie. Hij heeft repertoire gestudeerd bij Renato Sabbioni in Verona en bij Rösko Magda en Valyi Eva in Budapest alwaar hij o.a. in de Budapester Vigado diverse optredens heeft verzorgd. Hij heeft met vele bekende dirigenten en vocalisten opgetreden in meer dan 50 Opera en Operette producties. Zijn enigszins ongebruikelijke carrière, vanuit de Internationale transport wereld naar de Internationale Podia, trok veel aandacht zo ook van Sonja Barend VARA TV zij bestede ruim aandacht net als de Japanse TV zender ASSAI . In 1991,het Mozartjaar,was hij in een regie van de bekende Vittorio Patané te zien en te horen op de Nederlandse TV in Mozarts “La Finta Semplice “. Daarna was hij nog 4 jaar gastsolist bij de Hoofdstad Operette en vanaf 1996 met een eigen Italiaans blok in de Dinnershow van De Mol/Wentink in studio 21 op het mediapark in Hilversum. Hij toerde 15 jaar met zijn ensemble “Wiener Tradition” langs de Nederlandse en Belgische theaters. Dit is een beknopte CV van de Tenor Henk Kreukniet

Angelique Wardenier en Henk Kreukniet

 

 

Circus SambalCircus Sambal

www.circussambal.nl

Wil je leren jongleren met doekjes, ballen, kegels of de diabolo? Of leren balanceren op de eenwieler, het koord of de grote houten bal? Zwaaien in de trapeze, bij een ander op de schouders staan of andere spetterende circuskunsten? Circus is spannend, bijzonder leuk en iedereen kan het leren! Je hoeft niet heel lenig of sportief te zijn. Er is altijd een techniek die bij je past. Als circusartiest doe je geen wedstrijden maar werk je met elkaar samen om een mooie voorstelling te maken. Je bent nooit uitgeleerd in het circus, er is altijd weer iets nieuws te leren.
Zie jij jezelf al schitteren als artiest in de piste?

Praktijk Simone van der Werff

www.simonevanderwerff.nl

Simone is (chinees) Voetreflex therapeute en Poweryoga docent en werkt samen met een internationaal bedrijf die producten op de markt brengt die te maken hebben met Natuurlijk schoonheid en Gezondheid. Simone is geïnteresseerd in alles wat met gezondheid en schoonheid te maken heeft.

De Wijswijzer

www.dewijswijzer.nl

Marianne Rietveld: Gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en werkend vanuit het hart.
Ze draagt graag een steentje bij in het realiseren van passend onderwijs voor de (hoog)begaafde en getalenteerde leerling. Ze begeleid scholen in het opzetten van een zorgbeleid voor de begaafde leerling, het realiseren van passend onderwijs op de werkvloer en verzorgt deskundigheidsbevordering voor de leerkracht , IB en directie.
Ze coacht Ouder, Kind & Leerkracht en begeleid vanuit deskundigheid , ervaring en authenticiteit.
Ze is specialist in onderwijs, talentontwikkeling en hoogbegaafdheid en heeft ruime ervaring in het basisonderwijs en onderscheidend in haar begeleiding .
Marianne heeft 27 jaar ervaring in het basisonderwijs en is sinds 7 jaar creatief inspirator en oprichter van De WijsWijzer waarin ze nascholing en begeleiding verzorgt om passend onderwijs structureel te realiseren voor de hoogbegaafde, begaafde en getalenteerde leerling.

TotalSeat

www.totalseat.nl

Een dagelijkse aangename massage voor ontspanning of verlichting van pijn dat is wat TotalSeat biedt met haar elektrische massagestoelen.
Verrassend goed en verrassend betaalbaar.

Haarwerkspecialist In Balans

haarwerkspecialist-in-balans.nl

Iedereen, man of vrouw, kan te maken krijgen met haarverlies. Erfelijkheid, chemobehandelingen, bestralingen, medicijngebruik, ziektes als alopecia, maar ook stress en hormoonontregelingen kunnen kaalheid veroorzaken.
Voor veel mensen is kaalheid een groot en moeilijk bespreekbaar probleem. Onnodig, want er zijn voldoende oplossingen voor handen.
Wat uw probleem ook is, u kunt vertrouwen op Haarwerkspecialist In Balans. We zijn al ruim 45 jaar een begrip in Bussum en omstreken. Met ruim 400 modellen op voorraad vindt u bij ons één van de grootste collecties van Nederland.
Afhankelijk van uw wensen en uw budget komen wij samen met u tot de voor u meest geschikte oplossing. Haarwerkspecialist In Balans is er voor mannen én vrouwen die te maken hebben met haarverlies en kaalheid.

Vivere Resonantietherapie

www.vivere-resonantietherapie.nl

Uitgeput en vermoeidheid na chemo, bestraling of operatie? Ervaar hoe snel je energie weer terugkomt! Bouwt energieniveau aanzienlijk op voor en na een behandeling of operatie. Houdt het energieniveau hoog tijdens de behandelingen. Werkt preventief.

Marja M. Ringeling

Psychosynthese begeleiding

www.psychosyntheticus.nl

Schoonheid is moeilijk grijpbaar maar van grote betekenis voor ieder mens.
Zodra we schoonheid ten volle waarderen beleven we een moment van pure psychische gezondheid waardoor we moeiteloos een burcht bouwen tegen negatieve spanningen die het leven ons onvermijdelijk brengt.

Isis Vonsee
Simone Maaswinkel

De Wijze Wolk

www.dewijzewolk.nl

De Wijze Wolk is een gezondheidsdrogisterij gevestigd in hartje Bussum, waar er op een wijze manier gekozen is voor een assortiment bestaande uit natuurlijke en/of biologische producten.

parlaAmore

www.parlamore.nl

parlAmore rouwsieraden ontworpen door kunstenaar Helena van Essen

Rouwknoop:
een zichtbaar teken van rouw en tegelijk een persoonlijke herinnering aan een overleden dierbare. Je bevestigt een knoopje van een kledingstuk van de overledene op een basissteen van zwarte onyx of rode jaspis. Verzameld in een stijlvol zwart kistje vormen die knoopjes samen een tastbaar aandenken aan de dierbaren die uit je leven zijn verdwenen.

Rouwspeld:
een gelegenheidsspeld, die de naasten van een overledene kunnen dragen tijdens de uitvaart. Op de luxe uitvoering zitten twee echte parels, symbolische tranen. Beide varianten kunnen ook met een foto van de overledene worden gedragen.
Over de naam: ‘parlAmore’ is een samentrekking van de woorden parlare en amore, van spreken en liefde, en wil dus zoveel zeggen als: je hart laten spreken.

Helena van Essen

ThisWay

www.thisway.nl

Uw kleding bedrukken? ThisWay, het adres voor het leveren en bedrukken van kleding: van sportkleding tot bedrijfskleding, van kinderkleding tot dameskleding, van art shirt tot eigen ontwerp. En niet alleen bedrukken, ook voor een fraaie borduring kunt u bij ons terecht. Meer weten? Kijk op www.thisway.nl of bel: 035 – 656 01 86.

Fullmobility

www.fullmobility.nl

FullMobility is een professionele organisatie die zich als leverancier van zorg- en revalidatiehulpmiddelen volledig toelegt op service en individuele aanpassingen voor alles op het gebied van mobiliteit.

Wij leveren een zeer uitgebreid pakket hulpmiddelen aan zorgverzekeraars, instellingen en particulieren. Ons programma bestaat daarnaast uit een groot aantal diensten op het gebied van onderhoud, service, advies en vakkundige begeleiding.

Wij zijn gevestigd in het centrum van het Gooi aan de Landstraat in Bussum. Hier kunt u terecht voor het afhalen van allerlei (uitleen)hulpmiddelen die u via de zorgverzekeraar bij ons heeft aangevraagd, maar u kunt ook een groot deel van ons gehele assortiment aan hulpmiddelen en scootmobielen bezichtigen in onze moderne showroom. Wilt u een passing doen voor een sta-op stoel, geen probleem komt u gerust langs dan zorgen wij voor een onafhankelijk advies en kunt u diverse stoelen uitproberen. Ook begeleiden wij mensen bij de aanvraag van hun persoonsgebonden budget (PGB).

Onze service, onze hoogwaardige producten, onze hele werkwijze; alles is erop gericht u zo onafhankelijk mogelijk te laten leven. Om dat te kunnen bereiken moeten mobiliteitshulpmiddelen op uw wensen zijn afgestemd. Daarom heeft FullMobility gespecialiseerde medewerkers in dienst, en werkt zij tevens intensief samen met ergotherapeuten en mobiliteitsdeskundigen die de klanten onafhankelijk maar zeer persoonlijk en professioneel begeleiden.

Hartman advies in stijl

www.hartmanadviesinstijl

Na ruim 26 jaar gewerkt te hebben op het gebied van secretariële ondersteuning in diverse functies in het bedrijfsleven, ben ik in 2008 mijn haar eigen bedrijf Hartman Advies in Stijl begonnen. Hartman Advies in Stijl heeft twee taken te weten Hartman Secretarieel & Hartman Coaching. In 2008 ben ik begonnen met Hartman Secretarieel en in 2010 is daar Hartman Coaching bij gekomen. Hartman Coaching geeft met veel passie diverse trainingen en coaching voor zowel het zakelijke als het particuliere segment.

E-seevideo

www.e-seevideo.com

E-See Video is opgericht in 2008 door voormalig journalist Laura Elsman (Gorinchem, 1979). Het bedrijf is gevestigd in Laren. Wij filmen en monteren desgewenst op locatie en geven maandelijks kennisworkshops en trainingen rondom video en communicatie. Wij werken samen met verschillende marketing- en communicatiespecialisten. Laura Elsman is uitvoerend videoproducent.

LachendeVogel

www.facebook.com

Fotograaf Jolanda Bot heeft als specialiteit dierenfotografie. Vanuit deze specialisatie weet Jolanda tijdens uw evenement/feest/lezing/seminar emoties, gezichtsuitdrukkingen en speciale (dierbare) momenten en personen in de meest pure vorm vast te leggen.
U zult wéten dat er een fotograaf aanwezig is, maar hier géén hinder van ondervinden. En u zult verrast zijn door foto’s, waarbij u geen moment heeft gemerkt dat fotograaf Jolanda Bot in uw buurt was.
Fotograaf Jolanda Bot gaat voor pure fotografie, spontaan en natuurlijk.
Diverse fotoshoots verzorgd Jolanda aan huis, in uw vertrouwde omgeving, waar u uzelf kunt en mág zijn!

 

 

WWP-Diemen

www.wwp-diemen.nl

Wiersema Website Producties (WWP) houdt zich bezig met het ontwikkelen (webdesign), publiceren èn onderhouden van websites voor derden en in het bijzonder voor het midden- en kleinbedrijf.
De website van Vele Handen Voor Een Doel is een product van WWP.

Top

Copyright Stichting Vele Handen voor een Doel © 2024. KvK: 56032161 - Boomkleverlaan 88 - 1403CE Bussum