Deelnemende bedrijven en organisaties

Rob Kooistra NuNazorg Hilversum in samenwerking met Monuta De Jager
Bussum, Monuta Almere en Monuta Amersfoort.

De Dennen 22
1402 KK  Bussum
06-28768712
robkooistra@nunazorg.nl

http://www.nunazorg.nl/hilversum/

http://www.monuta.nl/vestiging/bussum/partner/nunazorg

http://www.monuta.nl/vestiging/almere/partner/nunazorg

http://www.monuta.nl/vestiging/amersfoort/partner/nunazorg

NuNazorg

Mind & More

Petra van Hameren, hbo gecertificeerd Mindfulness trainer
Lid van de vereniging van Mindfulnesstrainers, de VMBN
KPC de Bazelstraat 86 1402 XE Bussum

06-24 27 49 38 pvanhameren@mindandmore.nl

https://mindandmore.wordpress.com

logo-particulier-def

 

Annemieke Kikkert – van Os

Training & Therapie

Telefoon                               :              06 – 43139264
E-mail                   :              info@annemiekekikkert-vanos.nl
Informatie            :              www.annemiekekikkert-vanos.nl

PSYCHOLOGIE   *  HEALING   *  MINDFULNESS  *  MEDITATIE   *  YOGA

logo_annemieke

Elly van der Woude

Gezin- en relatietherapeut.

http://relatietherapiedebilt.nu/

info@ellyvanderwoude.nl

houmevast

Praktijk voor Haptotherapie Wilma Driehuis

Adres: Burgermeester Patijnlaan 160
3705 CK Zeist
Visitekaartje Wilma Definitief


De Vorm Trainingen

De Vorm Trainingen staat voor passie, persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit kan zijn middels persoonlijke effectiviteitsontwikkeling: Bedrijfstrainingen. Werken aan persoonlijke groei: Lifecoaching. Werken aan bewustwording: Inspiratie wandelingen. Middels sportbeoefening: Running. Onze kerntaak ligt in het begeleiden op de wegen van uw persoonlijke ontwikkeling voor een gelukkiger, langer en gezonder leven. Uw doelen en onze tools zorgen voor de perfecte combinatie om dit te verwezenlijken. Kernwoorden zijn: inspiratie, helderheid, objectief, effectief en communicatief.

https://www.devormtrainingen.nl/

devorm


Kampanula

Kampanula praktijk voor RHT

www.kampanula.nl

kampanula


La Mysore

La Mysore huidverzorging is passie, authentiek, orientaals met een vleugje fruit. Geheel zelf ontwikkeld en samengesteld.
Geproduceerd in de Franse Provence en ECOCERT gecertificeerd. Een echte Must-have!

la mysore

Kunst Annemarie Rijksen

Sinds 2008 geef ik de workshop schilderen uit je hart. Je hebt geen schilderervaring nodig! Het schilderij ontstaat uit jou! Kleuren leg ik uit evenals je schilderij. Je werkt met grote kwast en penselen en palletmesjes op een ezel of aan tafel.

www.kunstanne.nl

kunstanne


InfraLigne

Afslanken met een blijvend resultaat

Afslanken staat bij vele mensen hoog bovenaan het prioriteitenlijstje. Soms omdat je net een paar kilo’s kwijt wilt, soms omdat je vanwege dreigende gezondheidsproblemen rigoureus moet afvallen.

Bij InfraLigne helpen we je met het bereiken van je doelen op een wetenschappelijk ondersteunde manier. Namelijk met behulp van een infraroodwarmte cabine. Gedurende 30 minuten doe je specifieke spieroefeningen onder begeleiding van een bewegingscoach. Dit leidt tot maximale calorie-verbranding (1200 cal. per oefensessie).

InfraLigne_logo


Maridadi

Maridadi uit Kerk-Avezaath biedt bedrijven en particulieren trajecten aan om gezond, vitaal en energiek te worden én te blijven.
Wie de verbinding maakt tussen de binnenkant en de buitenkant straalt dit ook uit naar de ‘overkant’.

Wij laten je zien hoe bijzonder je bent!

maridadi


Betaalsociaal

Betalingsachterstanden hebben altijd een oorzaak. Als de oorzaak niet wordt behandeld, verdwijnen deze achterstanden ook niet. Het behandelen van de oorzaak bepaalt uiteindelijk de duurzame oplossing. BetaalSociaal beperkt zich samen met de ketenpartners niet tot de traditionele incassomiddelen, maar strekt zich uit tot het preventief oplossen en/of saneren van de totale betalingsproblematiek.
Incasso, gerechtsdeurwaarder, schuldhulpverlener en budgetcoach, allemaal werken zij op het terrein van schuldenproblematiek. De één voor de schuldeisers, de ander voor schuldenaren. Niet zelden lijnrecht tegenover elkaar. Allen hebben feitelijk een gemeenschappelijk doel het oplossen van een schuldprobleem. Het doel van BetaalSociaal is het verenigen van schuldspecialisten in 1 organisatie. Zij benadert de schuldproblematiek als een geheel en beschikt over gespecialiseerde schuldmanagers die bijstand bieden aan zowel schuldeisers als schuldenaren. BetaalSociaal biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van al haar specialisten, zoals budgetcoaches, schuldhulpverleners, bewindvoerders, juristen, credit managers, incasso medewerkers, gerechtsdeurwaarders en executie specialisten. Duurzaam, transparant en oplossingsgericht tegen een vast laag tarief voor alle diensten!
Door ruime kennis en ervaring aan zowel incasso- als de schuldhulpzijde kunnen schuldentrajecten snel en effectief worden doorlopen. Door de methode die BetaalSociaal toepast, zal duidelijk worden wat de onderliggende problematiek is en hoe de betalingsachterstanden opgelost kunnen worden. De dienstverlening van BetaalSociaal wordt primair uitgevoerd door Schuldmanaging Budgetcoaching. De Schuldmanagers Budgetcoaching hebben door een brede opleiding een goed beeld van de (schuld)problematiek. Bij het verlenen van de nodige hulp maken we ook gebruik van de kennis en kunde van andere partijen, zoals (arbo)artsen, maatschappelijk werk, hulp bij administratie, (verslavings)zorg, (loopbaan)coaches en overige.
BetaalSociaal is opgericht met de intentie om de particulier te helpen met (het voorkomen van) schulden en de schuldeiser te helpen met het incasseren. De nieuwe dienstverlening is gericht op preventieve behandeling van dreigende schuldproblemen, zonder winstoogmerk. Wij zijn van mening dat er sneller ingegrepen kan worden. Immers, als mensen preventief geholpen worden leidt dit tot snellere oplossingen van problemen en minder kosten.
Sharon de Vaal
Schuldmanager Budgetcoaching
BetaalSociaal Telefoon: 06-18529229.

Viviere

Mijn naam is Marja Ringeling (1954) en heb een praktijk voor natuurgeneeswijzen

Ik heb diverse opleidingen doorlopen en uiteindelijk gekozen voor een bio-energetische benadering van ‘het systeem’.

Ik werk met BioResonantie en Magneetvelden en aanvullende natuurlijke middelen, mijn specialisatie ligt op het gebied van eliminatie van ziekmakend organismen zoals bij Lyme, Herpes, MRSA, darm- en maag parasieten , geslachtsziekten, reumatische aandoeningen en schimmelnagels.

Met frequenties is het goed mogelijk organismen te elimineren door de celeigen energie in omgekeerde vorm toe te dienen waardoor het ziekmakend organisme uiteen valt. Ook is het mogelijk de celenergie te herstellen door specifieke celeigen energie toe te dienen zodat cellen kunnen regenereren om zo het zelfherstellend vermogen te optimaliseren.

Pijnbestrijding bij mensen die chemo / bestraling is ook een van de mogelijkheden in mijn pijnbestrijdingsprogramma. Een optimaal herstel na een operatie, ziekte of (sport) blessure is door mijn herstelprogramma te realiseren door o.a. een sterke verbetering van de doorbloeding en zuurstofopname.

www.vivere-magneetveld.nl


LIFE CHANGING BUSINESS (LCB)

Nicole Makker geeft trainingen zowel voor particulieren als het bedrijfsleven. Change your way of thinking. Uniek en bevrijdend. Het leven ziet ze als een spiegel voor je eigen proces, alles wat je projecteert is dat wat resoneert in jou. Tijdens de workshop worden je kwaliteiten optimaal benut. Zowel op solistisch vlak, in teamverband als ook binnen andere relaties. Je houding, adem en intentie zijn hierbij belangrijk. Waar we onze aandacht op richten groeit.Je leert om ruimte te maken die je graag wilt innemen, zodat je de stappen kunt gaan zetten die voor jou nodig zijn. Dat kunnen dus ook een paar stappen terug zijn, maar dan in positieve zin.Daarnaast zul je ervaren dat je alle emoties zoals angst, onzekerheid, boosheid, teleurstelling, verdriet en pijn kunt helen. Er ontstaat ruimte en nieuwe energie die vrij kan gaan stromen. Hierdoor zul je gaan voelen hoe het is om in je eigen kracht te staan. Ontdek en ervaar de enorme positieve power die in jou zit.

Ben je toe aan een nieuwe stap? Wil je niet langer stil staan? Ben je klaar om verder te groeien? Sta je open om eerlijk naar jezelf te kijken? Kom uit je comfort zone en schrijf je nu in voor een workshop nicolemakker@outlook.com of bel 06 42 53 7111.

KLANKMASSAGES EN KLANKCONCERTEN
Naast het geven van bovengenoemde workshops op prachtige locaties, heeft Nicole Makker ook een klankpraktijk. Hier geeft ze klankmassages en klankconcerten, dit doet ze door met verschillende klankschalen en gongs te werken. Door het aanslaan van de schalen en gongs ontstaat er een klank en trilling die in het gehele lichaam voelbaar is, met een innerlijke massage als resultaat. Blokkades in het lichaam worden opgeheven, doordat de energie weer gaat stromen.
Voor meer info of een afspraak: nicolemakker@outlook.com of bel 06 42 53 7111.

Top

Copyright Stichting Vele Handen voor een Doel © 2024. KvK: 56032161 - Boomkleverlaan 88 - 1403CE Bussum